Terug

André Hazes over problemen met Monique: Iedereen heeft af en toe wat

Hoewel hij er liever niet over praat, gaf André Hazes vanavond in RTL Boulevardtoch min of meer toe dat het niet helemaal lekker loopt tussen hem en zijn Monique. De zanger kwam langs om te praten over zijn nieuwe single, toen Luuk Ikink hem vroeg naar de geruchten over een relatiecrisis tussen de twee. ‘Iedereen heeft af en toe wat.’

De geruchten over een crisis tussen André en Monique staken deze week de kop op in de roddelbladen. Monique had al twee weken niets meer op haar Instagram geplaatst, terwijl ze normaal geregeld iets deelt van haar gezinsleven. Ook zijn ze al weken niet meer samen te zien op hun account. Weekblad Story concludeerde dat het over en uit was tussen de twee.

Dat was voor Luuk Ikink reden genoeg om vanavond in RTL Boulevard bij André zelf te informeren hoe het gaat tussen hem en Monique. De volkszanger geeft aan er liever niet over te willen praten. ,,Uit respect voor Monique. Ze is gewoon een fantastisch wijf.” Later laat hij toch doorschemeren dat er iets speelt. ,,Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het kerst of is er een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en iedereen heeft en toe wat”, concludeert hij. Ook vult hij aan dat ‘de focus nu volledig’ op hun zoontje ligt.

Vakantie

In 2018 verkeerde de relatie tussen André en Monique ook al in zwaar weer. De twee gingen korte tijd uit elkaar. De reden voor die breuk was Andrés drukke werkleven, waardoor hij de afgelopen jaren vrijwel geen tijd had voor zijn gezin. Uiteindelijk kwam het stel weer bij elkaar na een vakantie met het gezin.

Bron. AD.nl